Onze projectgestuurde organisatie laat alle facetten aan bod komen

 

Vanaf het eerste contact tot de oplevering van je project en de voortdurende service hierna, op ons kan je bouwen.

| Eerste contact | Advies | Engineering | Projectmanagement | Installatie en integratie | Demonstraties en opleidingen | Storingen en reparaties |

Eerste vriendelijke contact


Hoe je ook met ons contact opneemt, per telefoon, via mail of in real-life, we staan je steeds vriendelijk te woord!

Vragen, opmerkingen en suggesties krijgen hier de aandacht die ze verdienen.

Er wordt dan ook alles aan gedaan om je zo snel mogelijke de juiste terugkoppeling te geven. 


Advies


In de adviesfase zetten wij jouw wensen, eisen en behoeften om in een voorstel/oplossing die past bij jouw visie en budget.

Dialoog staat hier centraal. De accountmanager is jouw klankbord, beantwoordt jouw vragen en adviseert je omtrent audiovisuele concepten.

Ons advies wordt onafhankelijk van welk merk dan ook gevormd. Zo krijg je altijd de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

In onze adviezen is altijd de hoofdrol weggelegd voor één persoon: de eindgebruiker. Audiovisuele oplossingen kunnen alleen slagen als ze voldoende toegevoegde waarde bieden voor de eindgebruiker. 


Engineering


Ruim 50% van onze uitgevoerde projecten zijn geen standaard audiovisuele oplossingen. Dit is uniek maatwerk. Conceptueel bedacht, grafisch vormgegeven, geëngineered en uitgevoerd specifiek naar wens van de klant.

We bedenken de meest efficiënte en geavanceerdste concepten. Hiervoor kunnen we altijd een beroep doen op onze eigen engineers; de 'knappe koppen' van Houben Media. Ze zijn altijd op zoek naar de juiste product-fit, zoeken of maken de nodige software en zorgen ervoor dat dit alles een mooi afgerond geheel vormt.


 

Projectmanagment


Ieder project heeft zijn vaste accountmanager en projectmanager. Nadat de order is ondertekend, plannen zij gezamenlijk met je het verdere verloop van het project.

In de operationele uitvoering is de projectmanager jouw dagelijks aanspreekpunt. Hij stuurt onze monteurs aan, beheert de planning en signaleert evt. problemen en zoekt naar oplossingen.

Ook als een project opgeleverd is, waakt de projectmanager over de kwaliteit van de installatie. Mochten er aanpassingen nodig zijn, dan zal hij ervoor zorgen dat deze uitgevoerd worden.


 

Installatie en integratie


Een team van deskundige monteurs is dagelijks op pad voor onze klanten. Velen werken al jaren voor Houben en hebben een gedegen up-to-date scholing. Ze zijn als geen ander in staat om ter plekke oplossingen te bedenken. Ze zijn secuur en netjes.
Onze projecten zijn hiervan het beste bewijs. 

Steeds vaker wordt audiovisuele techniek geiïntegreed in meubilair. Houben Mediatechniek werkt hiervoor samen met ervaren interieurarchitecten welke door vakmanschap beeld, geluid, bekabeling en besturing esthetisch mooi en praktisch verwerken in het geheel.


 

 Demonstraties en opleidingen


Het juiste gebruik van jouw presentatie apparatuur is bepalend voor het succes ervan. Gestructureerde scholing, tips en tricks dragen hieraan bij.

Houben Mediatechniek beschikt over specialisten welke je in begrijpelijke taal wegwijs maken in jouw audiovisuele wereld.

Omdat zelf beleven, geloven is, komen wij graag bij je op locatie een demonstratie verzorgen. Wij laten je zelf ervaren of ons audiovisuele voorstel aan uw wensen voldoet.

Laat je overtuigen!


 

Storingen en reparaties


Ondanks onze 100% kwaliteitsgarantie kan het toch voorkomen dat er een storing optreedt. Daarvoor hebben we onze oplossing in twee stappen.

  1. Storing zelf oplossen? Een loshangende kabel, een kabel in de verkeerde aansluiting, de verkeerde bron geselecteerd of geen stroom. Het komt regelmatig voor. Wellicht kan je door ons eenvoudige stappenplan de storing zelf oplossen.
  2. Is het niet gelukt? Niet erg. Wij maken graag op korte termijn een afspraak om de storing te repareren. Om het inplannen en uitvoeren van reparaties zo efficiënt en snel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je het formulier zo compleet mogelijk in te invullen.

Door onderhoud op maat van jouw audiovisuele installatie zorg je ervoor dat ze altijd perfect werkt. Daar helpen we je graag mee.