Omroepinstallatie groeit mee met Outlet Center

Het Designer Outlet Roermond is een Outlet Center van het Britse bedrijf McArthurGlen. Gelegen aan de rand van de Roermondse binnenstad, bieden ruim 200 internationale designermerken hier hun producten aan. Jaarlijks kan het center rekenen op meer dan 5,5 miljoen bezoekers.

Om te blijven groeien en om nog meer gerenommeerde merken aan te trekken, breidde het winkelcenter uit. Daar kwamen ook enkele audio- vragen bij kijken.

Uitbreiding van het winkeloppervlak

Sfeer en gezelligheid zorgen voor een aangename shopping experience. De juiste muziek zorgt voor die sfeer. Daarnaast is het enorm belangrijk dat je eenvoudig op een duidelijke manier kan communiceren met je bezoekers. Dit kan gaan over promotionele boodschappen, maar ook als er zich een calamiteit voordoet moet je snel kunnen schakelen. Een veelzijdig audio-systeem is dan onontbeerlijk.

Nieuwe parkeergarage

Een groter aantal bezoekers vraagt ook voor bijkomende parkeergelegenheid. Hiervoor werd er een parkeergarage gebouwd dat plaats biedt aan 3.500 wagens.

Ook hier heb je de nodige audio nodig. Met de juiste achtergrond muziek breng je de bezoeker al vanaf hun aankomst in de juiste sfeer, waardoor hun winkelervaring naar een hoger niveau getild wordt. Maar ook hier wil je duidelijk kunnen communiceren in de vorm van gesproken boodschappen.

Wij implementeerden voor beide uitbreidingen het audio-systeem. De BOSE luidsprekers zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit. Deze speakers worden aangestuurd door het uiterst veelzijdige PREASIDEO systeem van BOSCH.

Beide systemen koppelden we via een glasvezelverbinding aan het centrale systeem in de Management Suite. Van hieruit worden de muziek en de boodschappen beheert.

Designer Outlet Roermond - nieuwe parkeergarage
Designer Outlet Roermond - nieuwe parkeergarage
Designer Outlet Roermond - nieuwe parkeergarage
Designer Outlet Roermond - nieuwe parkeergarage