VOKA Hasselt informeert haar bezoekers via digital signage

informatieschermen @ VOKA Hasselt
informatieschermen @ VOKA Hasselt

VOKA - Kamer van Koophandel Limburg – is het netwerk bij uitstek voor de Vlaamse onderneming. VOKA wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers. Gesteund door de hele organisatie wil ze als neutrale private en representatieve speler het vrij ondernemerschap stimuleren en ondersteunen. VOKA Limburg verenigt 2.750 leden-ondernemingen van klein tot groot en uit zeer uiteenlopende sectoren.

Aan de Hasseltse ring tref je het hoofdkantoor van VOKA Limburg. Het is in dit hoofdkantoor dat de vraag ontstond naar een frisse manier om bezoeker te verwelkomen. Boven de receptie, centraal in de inkomhal, pronkten de partners van VOKA Limburg op twee plexiglazen platen. Deze platen waren verouderd, statisch en vooral toe aan vervanging.

Om correct op deze vraag te antwoorden, hebben we het geheel bekeken vanuit het standpunt van een VOKA-klant. Iemand die VOKA Limburg bezoekt heeft geen boodschap aan een aantal partners op een plexiglazen plaat. Een bezoeker wil vooral weten waar hij moet zijn. Als hij een afspraak heeft, dan meld hij zich aan de receptie. Als hij voor een opleiding of een evenement komt, hoeft hij zich helemaal niet aan te melden. Dan zou hij rechtstreeks naar de juiste locatie geleid kunnen worden.

De oplossing vonden we in de vorm van twee LED-monitoren, aangestuurd door de SCALA digital signage software. Op deze schermen lees je nu snel en eenvoudig waar, welke gebeurtenissen plaatsvinden.

  • 2 x 55" LED-monitoren van LG
  • SCALA digital signage software
  • op maat gemaakte scripts en template