Rockwool informeert haar personeel en leveranciers via SCALA Digital Signage

Digital Signage @ Rockwool
Digital Signage @ Rockwool

ROCKWOOL, produceert thermische, brandveilige, akoestische en duurzame steenwol isolatiematerialen voor het isoleren van gebouwen en installaties.

ROCKWOOL wilt leveranciers en personeel actief informeren met een bedrijfsfilm, over het laatste nieuws, veiligheidsinstructies, belangrijke weetjes en aankomende evenementen. Op meerdere beeldschermen en verspreid in verschillende gebouwen. Scala Enterprise kan het, en ROCKWOOL weet er alles van!
Toen met het personeelsblad, nu met een digital signage oplossing. Deze nieuwe vorm van digitaal informeren brengt tal van mogelijkheden met zich mee. Vanaf een willekeurige computer welke zich in het netwerk bevindt kunnen bevoegde gebruikers inloggen op een interne website en beeldinformatie aan geselecteerde beeldschermen toevoegen, bewerken of verwijderen.
Beeldinformatie is een veelomvattende noemer. Hieronder vallen onder andere video's, foto's, eigen nieuwsberichten, de weersverwachtingen, de actuele tijd, RSS feeds afkomstig van websites als NU.nl of de NOS.nl, koppelingen met social media als Facebook en Twitter, koppelingen met databases en 1001 andere mogelijkheden. Allen vormgegeven in uw eigen huisstijl. Scala Enterprise stelt ons in de gelegenheid uw eigen interne TV kanaal op maat samen te stellen.
"Content is king". Hiermee doelt Houben Mediatechniek op het belang van goede beeldinformatie dat voor een groot deel verantwoordelijk is voor het succes van de oplossing!
ROCKWOOL in Roermond (NL) heeft dankbaar gebruik gemaakt van ons advies en de functionaliteiten welke het Scala-platform te bieden heeft.

Digital Signage @ wachtruimte ROCKWOOL
Digital Signage @ wachtruimte ROCKWOOL
Digital Signage @ gang ROCKWOOL
Digital Signage @ gang ROCKWOOL
Digital Signage @ entree ROCKWOOL
Digital Signage @ entree ROCKWOOL
Digital Signage @ ROCKWOOL
Digital Signage @ ROCKWOOL