Gemeente Lanaken experimenteert met Room Management

iRoom Manager @ Gemeente Lanaken
iRoom Manager @ Gemeente Lanaken

De eeuwige zoektocht naar kostenbesparende oplossingen. Iedere onderneming is hier continu mee bezig. Zo ook voor secretaresses welke 's ochtends de geprintte lokaalbezetting afdrukken en handmatig ophangen bij ieder lokaal. Bij grotere gebouwen gaat hier al snel een uur productieve tijd mee verloren. Een ruimte-reserveringssysteem biedt de oplossing.

De koppeling met bijvoorbeeld een Microsoft Outlook Exchange server of Google Apps zorgt voor veel gemak. De secretaresse (of andere gemachtigden) reserveren in de Outlook agenda, Google App of direct op de iRoomManager.

Het touchscreen geeft gegevens als lokaalnaam, de actuele tijd, de eerstvolgende lokaalbezetting en meer weer. Niet enkel het reserveren van ruimtes is mogelijk, maar ook het melden van defecte apparatuur in die ruimte en het bekijken van statistieken in het gebruik van de ruimte. Dit is lokaalplanning op z'n best!

De Gemeente Lanaken rustte enkele vergaderlokalen uit dit systeem en experimenteert volop met de mogelijkheden. 

iRoom Manager @ Gemeente Lanaken
iRoom Manager @ Gemeente Lanaken
iRoom Manager @ Gemeente Lanaken
iRoom Manager @ Gemeente Lanaken