(Live) beelden decoreren revalidatiecentrum Ciran in Maastricht

Ciran Maastricht_digital signage
Live beelden @ Ciran Maastricht

Voor revalidatiecentrum Ciran te Maastricht werkte Houben Mediatechniek een eerste gedachtegang uit tot een innovatieve digital signage (ookwel narrowcasting genoemd) oplossing. De wens bestond om live camerabeelden en tv beelden op zuilen van drie schermen boven elkaar door het gehele gebouw in een 15 minuten durende caroussel te laten zien aan patiënten en personeel.

Twee speciaal ingerichtte TV kanalen met onder andere sprekende foto’s, de actuele buienradar, Ciran nieuws, live nieuws van nu.nl en zes automatisch bewegende camera’s voorzien alle beeldscherm zuilen ieder van unieke informatie. Op iedere beeldscherm zuil is andere informatie zichtbaar.

Om de totale oplossing één te laten worden met het interieur koos Houben Mediatechniek als basis voor het gerenommeerde Scala Enterprise digital signage systeem. Dit uitgebreide pakket stelt de totaaloplossing in staat dezelfde kleur aan te nemen als de mooi gekleurde wandpanelen.

Patiënten en personeel van revalidatiecentrum Ciran staan tegenwoordig in een moderne en dynamische omgeving waar het uitzicht continu veranderd en blijft verassen!

Live opnames vanuit de receptie
Live opnames vanuit de receptie
Live beelden worden getoond in revalidatieruimte
Live beelden worden getoond in revalidatieruimte
Live beelden in de revalidatieruimte
Live beelden in de revalidatieruimte