Waterschapsbedrijf Limburg informeert via Scala digital signage

Digital Signage @ Waterschapsbedrijf Limburg
Digital Signage @ Waterschapsbedrijf Limburg

Personeel en relaties op een moderne manier informeren over het bedrijf en haar activiteiten. Het kan op verschillende manieren. Waterschapsbedrijf Limburg koos voor het Scala digital signage platform. 

Interne bedrijfsinformatie en actueel nieuws afkomstig van de NOS, statistieken, de weersverwachting, filemeldingen en de tijd. En dat vormgegeven in de huisstijl van Waterschapsbedrijf Limburg zelf. De digital signage software van Scala gaf invulling aan al deze wensen!

Met 13 grote beeldschermen verdeeld over het hoofdkantoor en 6 externe waterzuiveringsinstallaties, doordachte beeldinformatie en een koppeling met de eerder gemaakte Centrale Regelkamer kan Waterschapsbedrijf Limburg niet alleen haar personeel en relaties informeren, vanuit de Centrale Regelkamer kan informatie op ieder moment en op ieder beeldscherm visualiseren. Een groot voordeel bij mogelijke calamiteiten!

Wij adviseerden, ontwierp, leverden en installeerden deze moderne communicatieoplossing.