4K presentaties in Rockwool's Kilueauzaal

4K Schermen @ Rockwool
4K Schermen @ Rockwool

Leveranciers, scholen, klanten en eigen personeel worden hier getrakteerd op haarscherpe presentaties van 4K kwaliteit met ambilight beleving. Multidisciplinair, eenvoud in gebruik en een cleane uitstraling stonden centraal bij het ontwerp.

De manier van presenteren heeft zich door de komst van smartphones, tablets en steeds compactere laptops de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. De verouderde presentatie faciliteiten van Nederlands grootste brandveilige isolatie fabrikant Rockwool werden mede daarom op de schop genomen.

Op een 85 inch Ultra HD LED beeldscherm met haarscherpe 4K beeldkwaliteit en twee 55 inch meekijk beeldschermen worden presentaties voor de verschillende B.V. ‘s gegeven. De LED Ambilight beleving om het 85 inch beeldscherm neemt bij het starten van een presentatie de kleur aan van de desbetreffende BV.

Met het geïntegreerde draadloze presentatie systeem van Barco Clickshare is de gebruiker met één druk op de knop verwijderd van draadloos presenteren vanaf een smartphone, tablet of laptop. Met een of meerdere gebruikers tegelijkertijd.

Een high-end AMX systeem zorgt voor de complete aansturing en gebruiksvriendelijke touch-panel bediening van alle beeldschermen, full-range speakers, draadloze microfoons, HD player met bedrijfspresentaties in verschillende talen, input bronnen en het licht.

Eenvoud siert de mens, en in dit geval de Kilueauzaal!

AMX Bediening @ Rockwool
AMX Bediening @ Rockwool
Kilueauzaal @ Rockwool
Kilueauzaal @ Rockwool