Panasonic 6500 ansi lumen laser beamers voor Radboud Universiteit Nijmegen

Laser projectoren @ Radboud Universiteit Nijmegen
Laser projectoren @ Radboud Universiteit Nijmegen

De oude XGA beamers aanwezig in 11 collegezalen van de Radboud Universiteit in Nijmegen gaan met pensioen. De nieuwePanasonic PT-RZ670 Laser WUXGA beamers zorgen nu voor een langdurig, duurzaam en onderhoudsvrij dienstverband.

De Radboud Universiteit innoveert continu. Steeds wordt gezocht naar dat beetje extra dat studeren en werken nog aangenamer maakt. Duurzame producten van hoge kwaliteit waarbij men haast niet moet omkijken naar de goede werking speelt hierbij een belangrijke rol. De Radboud Universiteit gaf opdracht de oude XGA beamers in 11 collegezalen te vervangen voor iets nieuws en koos daarbij op ons advies voor de nieuwste techniek, Laser technologie van Panasonic.

11 collegezalen werden uitgerust met de Panasonic PT-RZ670 WUXGA beamer met 6.500 ansi lumen lichtopbrengst. De beamer heeft een volledig luchtdicht optisch blok waardoor stof in de projector, en daarmee onderhoud, verleden tijd is. De conventionele lamp is in dit apparaat vervangen door een Laser-unit en gaat maar liefst 20.000 branduren mee!