Grote LED schermen langs A30 bij Plantion EDE

LED-schermen @ Plantion Ede
LED-schermen @ Plantion Ede

Plantion Ede?

Plantion combineert onder één dak een klokveiling voor dagverse bloemen en planten, een groencentrum voor bomen en tuinplanten en een groothandelscentrum voor bloemen, planten en bloemisterijartikelen.

De opdracht

Plantion wilde haar activiteiten bij een breder publiek onder de aandacht brengen. Twee lichtgebogen LED schermen van 16 en 25 m² meter groot in 'de kroon' van het veilinggebouw vormden de oplossing en trekken vanop grote afstand de aandacht.

Reclame wordt door ons eigen digital signage systeem op zeer eenvoudige wijze toegevoegd aan de LED schermen. Eenvoud in bediening en bereik van een groot nieuw publiek. Twee vliegen in één klap.

Goede kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid tegen een faire prijs. Via een prima samenwerking met de staalbouwer en de architect realiseerden we dit project. De 42 meter hoge gestileerde bloemstengel moet langs de snelweg A30 de aandacht trekken voor de bloemenmarktplaats.

LED-schermen @ Plantion Ede
LED-schermen @ Plantion Ede