Hoge Hotelschool Maastricht gaat interactief met 84" CTOUCH touchscreens

CTOUCH Leddura XT op mobiele lift @ Hoge Hotelschool Maastricht
CTOUCH Leddura XT op mobiele lift @ Hoge Hotelschool Maastricht

We russten in opdracht van de Hoge Hotelschool in Maastricht enkele ruimtes uit met de 84 inch grote CTOUCH Leddura XT touchscreens, voorzien van een soundbar. Het betekende voor de Hoge Hotelschool in Maastricht een welkome upgrade in het digitale onderwijs.

Van digitale schoolborden, die werkten met ultra short throw beamers, naar 84 inch grote interactieve touchscreens van CTOUCH. De Hoge Hotelschool was klaar voor de volgende stap in het digitale en interactieve onderwijs. In verschillende lokalen plaatsten we elektrisch in hoogte verstelbare muurliften. Daarnaast leverden we een aantal mobiele opstellingen, die flexibel inzetbaar zijn. 

Beeldschermen, in het algemeen, hebben ten opzichte van beamers veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan altijd een hoge LED lichtopbrengst, geen last meer van lichtinval, haarscherpe full-hd/4K beeldkwaliteit, de enorm lange levensduur en nooit meer onderhoud.

CTOUCH Leddura XT @ Hoge Hotelschool Maastricht
CTOUCH Leddura XT @ Hoge Hotelschool Maastricht
CTOUCH Leddura XT op verstelbare muurlift @ Hoge Hotelschool Maastricht
CTOUCH Leddura XT op verstelbare muurlift @ Hoge Hotelschool Maastricht
CTOUCH Leddura XT op mobiele lift @ Hoge Hotelschool Maastricht
CTOUCH Leddura XT op mobiele lift @ Hoge Hotelschool Maastricht