Groots vergaderen in raadzaal Gemeente Cranendonck

Moderne raadzaal @ Gemeente Cranendonck
Moderne raadzaal @ Gemeente Cranendonck

Met nieuwe moderne middelen de gestelde communicatie doelstellingen bereiken. De Gemeente Cranendonck vloog met deze gedachte project “Raadzaal & Pantry’s” aan. De opdracht werd gegund aan Houben Mediatechniek.

Raadzaal

Het gebrek aan projectie mogelijkheden en de zeer lichtrijke omgeving wezen al snel in de richting van de meest ideale beeldoplossing. Een LED videowall bestaande uit 9 professionele beeldschermen welke werd geintegreerd in een akoestische wand. Groot genoeg voor perfecte leesbaarheid op afstand.
Beeldregistratie speelt een steeds belangrijkere rol in de alsmaar transparantere wereld van openbare vergaderingen. Een aantal nieuwe High-Definition (HD) beweegbare dome camera’s werden zo geprogrammeerd dat bij activatie van een discussiepost de desbetreffende spreker mooi in beeld wordt gebracht op de LED videowall voor aanwezig publiek.

Pantry’s

Een of meerdere pantry’s binnen het gemeentehuis. De “hangplek” voor dat ene ontspannen momentje.
Met het eigen digital signage systeem van Houben Mediatechniek wordt personeel van de Gemeente Cranendonck door het toevoegen van afbeeldingen, video’s, RSS feeds, tickers en PowerPoints visueel en dynamisch geinformeerd over het laatste interne en externe nieuws. Denk hierbij aan lokaal en nationaal nieuws, belangrijke interne berichtgeving, verjaardagen enzovoorts. Een informatieve toevoeging aan het welbekende pauzehoekje!

Bovenstaande, aangevuld met perfect geluid en vernuftige bediening zorgen voor een allround gebruiksvriendelijk geheel met toekomstperspectief!

Moderne raadzaal @ Gemeente Cranendonck
Moderne raadzaal @ Gemeente Cranendonck
Raadzaal @ Gemeente Cranendonck
Raadzaal @ Gemeente Cranendonck
LED Wall @ Gemeente Cranendonck
LED Wall @ Gemeente Cranendonck