Touchscreens en draadloos presenteren in vergaderruimtes Daelzicht

Universele vergaderruimtes @ Daelzicht
Universele vergaderruimtes @ Daelzicht

Voor het nieuwe hoofdkantoor van Daelzicht realiseerden wij 'universele vergaderruimtes'. Alle vergaderruimtes werden ingericht met een CTOUCH touchscreen, Barco Clickshare draadloos presentatiesysteem en knoppenpaneel voor eenvoudige bediening van de oplossing.

Alle gebruikers, ongeacht de vergaderruimte die ze bezoeken, komen met dezelfde vertrouwde installatie in aanraking. Dit zorgt voor een consistente user-experience.

Een CTOUCH touchscreen in een vergaderruimte, klein of groot, brengt voordelen met zich mee. Denk eens aan het stimuleren van betrokkenheid bij een presentatie of de interactieve bediening van uw presentatie. De audiovisuele beleving wordt spannender.

Touchscreen aan of uit, het geluid harder of zachter, geluid helemaal dimmen of het wisselen van bron. Wég met die ingewikkelde afstandsbediening. Welkom knoppenpaneel!

Bring you're own device. Of het nou een smartphone, tablet of laptop is. Onze Barco Clickshare draadloze presentatiesystemen toveren beeld en geluid zonder tussenkomst van kabels op het touchscreen. En nog mooier…heel gemakkelijk!

CTOUCH Touchscreen @ Daelzicht
CTOUCH Touchscreen @ Daelzicht