Het meest duurzame kantoor van Nederland is van Geleen Counterflow

Samsung Touchscreens @ Geleen Counterflow
Samsung Touchscreens @ Geleen Counterflow

Het nieuwe kantoorgebouw van machinebouwer Geelen Counterflow in Haelen is gelauwerd als het meest duurzame van het land. Het houten interieur met groene plantenwand als blikvanger werd door Houben Mediatechniek op strategische punten aangevuld met moderne energiezuinige communicatie oplossingen.

Toen Sander Geelen een paar jaar geleden tijdens een 'rondje' Atlantische oceaan met zijn gezin de archipel van de Maagdeneilanden aandeed, bleek van dat adembenemende 'levende tapijt', de magische wereld van het koraal, dat hij enkele jaren eerder bij een duik zag, weinig meer over.

De globale temperatuurstijging en de verzuring van het zeewater hadden hun tol geëist. Het was vooral die mistroostige aanblik die Sander Geelen inspireerde om van zijn eigen wereld, zijn onderneming, een schoolvoorbeeld van duurzaamheid te maken.

Wij kregen de opdracht de verschillende ruimtes van duurzame, maar vooral flexibele presentatie oplossingen te voorzien. Samsung touchscreens, Eiki beamers, Barco Clickshare draadloze presentatie systemen, kwalitatief hoogstaande Dynacord geluidsinstallaties en gebruiksvriendelijke AMX bedienpanelen zorgden in goede harmonie voor het gewenste resultaat. Een tevreden eindgebruiker!

Projectie @ Geleen Counterflow
Projectie @ Geleen Counterflow
Vergaderruimte @ Geleen Counterflow
Vergaderruimte @ Geleen Counterflow
Infotainment @ Geleen Counterflow
Infotainment @ Geleen Counterflow