Onderwijsruimte

Sinds jaar en dag maakt Citaverde College gebruik van de expertise van Houben Mediatechniek wanneer het gaat over het gebruik van audiovisuele middelen binnen het lesgeven op de verschillende locaties. Na een selectieprocedure en verschillende demo’s heeft het Citaverde College wederom gekozen voor Activ Promethean als interactief leermiddel. De eerste uitrol van 40 touchscreens vond de afgelopen tijd plaats.

Het OCMW Hasselt/HOGEVIJF heeft twee nieuwe dienstencentra: campus Banneux en compus Stadspark. 

Dit project kende een groot audiovisueel luik, waaronder infokiosken, digiborden en een koppeling met de aanwezige Geracc-database. 

In het nieuwe hoofdkantoor van Kreon in Opglabbeek, mochten wij de vergaderzaal en het opleidingslokaal voorzien van de gepaste audiovisuele installatie. 

De beamers binnen het Raayland college in Venray, onderdeel van LVO, hadden hun aantal dienstjaren erop zitten en mochten op welverdiende rust. De zoektocht naar 72 short throw projectoren voor een SMART-board opstelling kon beginnen.

Door een steeds stijgend aantal studenten rees de vraag naar 'afstandsleren'. Wij zorgden voor een oplossing waarmee lessen automatisch opgenomen en gestreamd worden via een Learning Management System. 

In Nijmegen is er geen plaats meer voor de verouderde XGA beamers. Ze worden vervangen door duurzame en onderhoudsvrije laserbeamers. 

De Hoge Hotelschool in Maastricht vroeg ons om enkele ruimtes uit te rusten met touchschermen. De CTOUCH schermen zijn een welkome upgrade voor het digitale onderwijs.