Vergaderruimte

De gemeenteraad van Houthalen-Helchteren vergadert in stijl ! De raadzittingen in het Nieuw Administratief Centrum vinden plaats in een zeer stijlvolle raadzaal ingericht met apparatuur van Houben Mediatechniek.

In het nieuwe hoofdkantoor van Kreon in Opglabbeek, mochten wij de vergaderzaal en het opleidingslokaal voorzien van de gepaste audiovisuele installatie. 

De vele functies die een stadskantoor vervullen, vragen naar diverse audiovisuele oplossingen. Schermen met en zonder touchfunctionaliteit, een discussiesysteem voor de raadzaal of wat dacht je van een kunstwerk met LED panelen. In Venlo werden kosten noch moeite gespaard om dit gebouw uniek te maken. 

Een prachtige locatie, een luxueus hotel en een top restaurant.

En nu ook een volledig uitgerust conferentiecentrum. Business en pleasure vinden elkaar in Houthem. 

Bij Berkvens Deursystemen hebben ze niet alleen erg mooie deuren maar ook een volledig nieuwe boardroom. Samen behaalden we een erg mooi en functioneel resultaat. 

In Maastricht, bij e-LLIS Logistic Solutions, installeerden we niet alleen een high-end videoconferencing systeem. We integreerden de apparatuur in een mooi meubel. 

Kostbare kantoorruimte zo goed mogelijk inzetten. Daar draait het om bij room management. 

Gemeente Lanaken experimenteerde met onze iRoomManager en zag dat het goed was. 

 

De Kilueauzaal bij Rockwool heeft alles om impactvolle presentaties te geven. 4K schermen, draadloos presenteren en gebruiksvriendelijke bediening. 

In de 'universele vergaderruimten' van het nieuwe hoofdkantoor van Daelzicht, waren wij verantwoordelijke voor de audiovisuele invulling. 

We zorgden voor beeld, geluid en een gebruiksvriendelijke bediening. 

Wij waren betrokken bij de ontwikkeling van het meest duurzame kantoor van Nederland, het nieuwe kantoorgebouw van machinebouwer Geelen Counterflow in Haelen.