Zakelijk

Geautomatiseerde werkplekken zorgen voor een productieve en gezonde werkdag!

 

 

In het nieuwe hoofdkantoor van Kreon in Opglabbeek, mochten wij de vergaderzaal en het opleidingslokaal voorzien van de gepaste audiovisuele installatie. 

Een prachtige locatie, een luxueus hotel en een top restaurant.

En nu ook een volledig uitgerust conferentiecentrum. Business en pleasure vinden elkaar in Houthem. 

Bij Berkvens Deursystemen hebben ze niet alleen erg mooie deuren maar ook een volledig nieuwe boardroom. Samen behaalden we een erg mooi en functioneel resultaat. 

In Maastricht, bij e-LLIS Logistic Solutions, installeerden we niet alleen een high-end videoconferencing systeem. We integreerden de apparatuur in een mooi meubel. 

In de kantoren van VOKA Limburg, aan de Hasseltse grote ring, worden bezoekers vanaf nu verwelkomt via twee infoschermen. In een oogwenk zie je waar je moet zijn. 

IKEA opende in België twee nieuwe vestigingen, een in Hasselt en een in Bergen.

Samen met Engie installeerden we hier een volledig ontruimingssysteem, waarmee zowel achtergrondmuziek als mededelingen verspreid worden. 

Leveranciers en personeel actief informeren met een bedrijfsfilm, over het laatste nieuws, veiligheidsinstructies, belangrijke weetjes en aankomende evenementen.

Op meerdere beeldschermen en verspreid in verschillende gebouwen. Scala Enterprise kan het, en Rockwool weet er alles van!

De Kilueauzaal bij Rockwool heeft alles om impactvolle presentaties te geven. 4K schermen, draadloos presenteren en gebruiksvriendelijke bediening. 

Wij waren betrokken bij de ontwikkeling van het meest duurzame kantoor van Nederland, het nieuwe kantoorgebouw van machinebouwer Geelen Counterflow in Haelen.