Overheid

De gemeenteraad van Houthalen-Helchteren vergadert in stijl ! De raadzittingen in het Nieuw Administratief Centrum vinden plaats in een zeer stijlvolle raadzaal ingericht met apparatuur van Houben Mediatechniek.

Geautomatiseerde werkplekken zorgen voor een productieve en gezonde werkdag!

 

 

Het OCMW Hasselt/HOGEVIJF heeft twee nieuwe dienstencentra: campus Banneux en compus Stadspark. 

Dit project kende een groot audiovisueel luik, waaronder infokiosken, digiborden en een koppeling met de aanwezige Geracc-database. 

De vele functies die een stadskantoor vervullen, vragen naar diverse audiovisuele oplossingen. Schermen met en zonder touchfunctionaliteit, een discussiesysteem voor de raadzaal of wat dacht je van een kunstwerk met LED panelen. In Venlo werden kosten noch moeite gespaard om dit gebouw uniek te maken. 

Kostbare kantoorruimte zo goed mogelijk inzetten. Daar draait het om bij room management. 

Gemeente Lanaken experimenteerde met onze iRoomManager en zag dat het goed was. 

 

Samen met een architectenbureau uit Belgisch Hasselt ontwikkelde Houben Mediatechniek een raadzaal met de laatste audiovisuele snufjes. 

Goede spraakverstaanbaarheid, flexibel presenteren, digitale archivering van vergaderingen en zeer eenvoudige bediening waren kernwoorden welke centraal stonden bij het ontwerp.

44 full-hd LED beeldschermen op 5 operator werkplekken monitoren de verschillende waterzuivering installaties verspreid over Limburg. Bewonder hier de zeer innovatieve en flexibele oplossing bedacht en geïnstalleerd door Houben Mediatechniek.

Personeel en relaties op een moderne manier informeren over het bedrijf en haar activiteiten. Het kan op verschillende manieren. Waterschapsbedrijf Limburg koos voor het Scala digital signage platform. 

De Beatrixzaal én 21 vergaderruimtes van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) in Heerlen dienden te worden voorzien van de meest moderne audiovisuele vergadertechnieken. Een Europese aanbesteding verkoos Houben Mediatechniek tot audiovisueel totaalinrichter.

Met nieuwe moderne middelen de gestelde communicatie doelstellingen bereiken. De Gemeente Cranendonck vloog met deze gedachte project “Raadzaal & Pantry’s” aan. De opdracht werd gegund aan Houben Mediatechniek.