Meer interactie met 's werelds eerste microfoon die gemaakt is om mee te gooien

Catchbox - de microfoon waarmee je moet gooien
Catchbox - de microfoon waarmee je moet gooien

“With Catchbox, play becomes central to the tone of meeting and more people engage in the conversation.” - Inc.

Focus op participatie, niet enkel op informatie

Mensen gaan niet naar lezingen, conferenties of vergaderingen om alleen maar te luisteren en informatie op te nemen. Daarvoor gebruik je email of internet. Events zijn niet enkel informatieoverdracht, maar moeten zich focussen op engagement, participatie en discussie.

Breek het ijs, verlicht de sfeer

Vele mensen houden er niet van om in groep te spreken, wat discussies limiteert. De speelse, kleurrijke Catchbox breekt makkelijk het ijs en verlicht de sfeer op je event. Deelnemers voelen zich vrijer, meer op hun gemak. Een ongemakkelijke discussie ontaardt in een leuk spel. Dit betekend dat zelfs de meest stille deelnemers de microfoon niet meer schuwen en hun stem laten horen.

Krachtig in zijn eenvoud

Geen ellenlange handleiding of uitgebreide instructies. De Catchbox is als een normale draadloze microfoon die je in het rond gooit. De audio wordt automatisch uitgeschakeld als de Catchbox in de lucht hangt of op de grond valt. Het enige dat het publiek moet doen, is praten in de box.

Nieuw - custimize jouw Catchbox

Integreer jouw merk, het thema van jouw event of eender welk grafisch element op de 4 kanten van de Catchbox. Meer visibiliteit voor joouw merk of voor de sponsors.

Interesse?

Sinds kort is Houben Mediatechniek een van de erkende dealers van de Catchbox. Wil je er een? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wil je er een huren voor jouw event. Daarvoor kan je komen aankloppen bij AV Point.

Meer weten over onze oplossingen?

Neem even contact met ons.

Wij helpen je graag verder. 

NL

info@houbenmedia.nl
+31 (0) 475 - 592 010

BE

info@houbenmedia.be
+32 (0) 89 - 258 885