Over ons

"Niet de techniek is leidend, wel de eindgebruiker" ~ Hans Voss, bedrijfsleider

Houben Mediatechniek biedt totaal- en deeloplossingen voor al uw audiovisuele installaties. Daarbij is uw vraagstuk ons uitgangspunt. Niet de techniek is leidend, wel de gebruiker. En nog belangrijker het effect dat de gebruiker beoogt. De oplossing zit in de creativiteit, kennis, kunde en inzet van het Houben-team.

Onze visie

We weten het allemaal: een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom zal de audiovisuele branche de komende jaren alleen nog maar meer aan relevantie toenemen. Het effectief overbrengen van de boodschap wordt essentieel.

De ontwikkelingen in technologie en IT zullen daarbij voor grote veranderingen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan kleinere chips, wireless werken, schermen in allerlei formaten, resoluties en materialen (tot aan flexibele toe), sensoren, (O)LED, etc. Maar ook software (zoals virtual en augmented reality) die presentatiemogelijkheden oneindig maakt (en niet meer lineair). Het toepassen van al deze ontwikkelingen wordt een trucje als het niet gedaan wordt door mensen met kennis en kunde. Mensen die toegevoegde waarde kunnen leveren in de vorm van: creativiteit.

De maatschappij zal in de komende jaren nog meer veranderen langs de lijn van: Individualisering, Informalisering, Informatisering, Internationalisering en Intensivering. Daar willen we met onze mensen en onze slimme audiovisuele oplossingen een belangrijke rol inspelen. Mee- en nadenken over de problematiek van de klant en een onderscheidende én effectieve oplossing bedenken.

De 5 I’s zorgen er ook voor dat onze manier van zakendoen zal veranderen. Het model van aandeelhouderswaarde staat sterk onder druk. We zien steeds meer de toegevoegde waarde van de familie onderneming, waarbij niet korte termijn winstoptimalisatie, maar lange termijn rentmeesterschap uitgangspunt is. Meer aandacht en focus op relaties, vakmanschap, samenwerken en duurzaamheid.

Onze droom is dan ook om marktleider te worden in de Zuid-Nederlandse en Vlaamse audiovisuele branche. Dit doen we door productinnovatie en creativiteit te koppelen aan optimale klant aandacht. Een full service concept met een sterke ‘human touch’ (empathie en passie), samenwerking met toeleveranciers en langdurige partnerships met klanten.

Onze missie

Houben Mediatechniek is een familiebedrijf waarbij de relatie met de klant, duurzaamheid en vakmanschap de pijlers zijn. We leveren en realiseren complete audiovisuele installaties. We luisteren goed en tegelijk kritisch naar onze klanten, waarna we hun uitdagingen met een open mind vertalen naar creatieve totaaloplossingen.

We lopen voorop in technologie, techniek en innovatie. We ontwerpen en ontwikkelen totaalprojecten, van concept tot en met eindproduct. Dat doen we professioneel, gedreven, respectvol, met oog voor detail en zorg voor kwaliteit.

De lat leggen we altijd iets hoger. Waarom? Omdat we weten hoe belangrijk het voor onze klanten is, om zich op de inhoud van de boodschap te concentreren, in de wetenschap dat het effect van hun presentatie optimaal is.

Regionaal

Met vestigingen in Roermond en Dilsen-Stokkem bestrijkt Houben Mediatechniek een grote regio. Van Maastricht tot Brussel, van Antwerpen tot Tilburg, en van Nijmegen terug naar Maastricht. Onze commerciële adviseurs hebben ieder hun eigen werkgebied. Hierdoor kunnen wij u te allen tijde snel en van goed advies voorzien.

Meer weten over onze oplossingen?

Neem even contact met ons.

Wij helpen je graag verder. 

NL

info@houbenmedia.nl
+31 (0) 475 - 592 010

BE

info@houbenmedia.be
+32 (0) 89 - 258 885