Vergaderruimte


Waar gewerkt wordt, wordt er vergaderd. Samenwerken staat gelijk aan overleggen, discussiëren en kennisdeling.

Ontwerp een omgeving waarin het evident wordt om formeel en informeel kennis met elkaar te delen, waardoor er steeds nieuwe inzichten gevormd worden.  


Onderwijsruimte


Een opleiding of cursus is veel meer dan een pure kennisoverdracht. Het is een interactieve dialoog tussen opleider en cursist, een dialoog die ervoor zorgt er nieuwe denkwijzen gevormd wordt. 

Zorg ervoor dat alles aanwezig is om deze dialoog haar ware potentieel bereikt. Ontdek hoe technologie hiermee kan helpen.  


Raadzaal


Een van de belangrijkste ruimten in een gemeentehuis is de raadzaal. Hier worden debatten gehouden, opinies verdedigd, hier komen bestuurders bij elkaar om zich te buigen over belangrijke beslissingen. Beslissingen die ons allen treffen. 

Wij hebben alle technieken in huis om debatten en stemmingsronden optimaal te laten verlopen. 


Conferentieruimte


'De wereld is klein'. En dat is in de wereld van vandaag zeker waar. Steeds vaker werken we samen met mensen op verschillende locaties.

In zulke situaties is (video) conferencing meer dan alleen een handige tool. Het wordt een manier om elkaar op een efficiënte manier te ontmoeten, zonder fysieke aanwezigheid. Het bespaart je tijd en reizen en dus kosten. 


Veiligheid


Jouw bedrijf, fabriek, magazijn, winkel(centrum) of kantoor brengt mensen bij elkaar. Dan is de veiligheid van deze mensen jouw hoogste prioriteit. 

Onze audio-visuele oplossingen, waaronder omroep- en evacuatiesystemen en slimme digital signage toepassingen helpen je bij deze taak. 


Informatievoorziening


Interne communicatie, commerciële uitingen, bezoekers verwelkomen en hun de weg wijzen. Dit zijn allemaal vormen van informatievoorziening

Hoe doe je dit? Met slimme oplossingen. Door narrowcasting te combineren met verschillende typen schermen. We creëren layouts die jouw boodschap in het oog doen springen. Een streepje geluid maakt het geheel echt af. 


LED


LED-schermen kom je lang niet alleen tegen als signalisatie op de weg. Zowel indoor als outdoor zijn LED-schermen de oplossing voor als jouw boodschap echt moet opvallen. 

Omgevingslicht vormt geen enkel probleem en onze content creators zorgen voor visuals die van het scherm spatten.