Onderwijs


De tijd van het krijtbord licht al even achter ons. Scholieren verwachten dezer dagen interactiveit. Daar zorgen onder andere digiborden en touch screens voor.

Maar het gaat verder dan het klaslokaal. Online platformen maken de weg vrij voor concepten als blended learningflipped classrooms en andere streaming mogelijkheden.


Zakelijk


Een kantoorgebouw is een plek waar mensen naartoe komen om samen te werken. En daar moet het dan ook op voorzien zijn. 

Je vindt hier vergaderruimten, opleidingslokalen, huddle rooms, (video) conferentieruimte en recreatieve ruimten

Al deze ruimten vragen een aangepaste audiovisuele invulling. Daar helpen wij je graag mee.


Overheid


Overheidsgebouwen zoals stadskantoren en gemeentehuizen vervullen vele functies. 

Dienstverlening aan de lokale bevolking, ambtenaren die hier samenwerken en bestuurders die hier debatteren en de lijnen voor de toekomst uittekenen. 

Vele functies eisen aangepaste ruimten. Daar weten wij alles van. 


Gezondheidszorg


Binnen de gezondheidszorg werken teams van geneeskundigen samen om hun patiënten te verzorgen en te genezen. De juiste audiovisuele technieken tillen deze dienstverlening naar een hoger niveau. 

Via slimme systemen en schermen bekom je een heldere communicatie met je patiënten en overleg tussen geneeskundigen vraagt om haarscherpe beelden


Hospitality


Moderne hotels, restaurants en bars bieden dezer dagen meer aan dan enkel een overnachting, een goed bord eten of een fris biertje. Ze bieden complete ervaringen aan. Ervaringen die mede gevormd worden door het juiste licht en aangepast geluid. 

Ook zijn schermen hier niet enkel schermen, maar communicatiekanalen, waarmee je de gasten informeert en verleidt. Deze schermen worden een extra bron van inkomsten. 


Retail


De aandacht potentiële klanten trekken wordt steeds belangrijker. Digital signage is niet meer weg te denken uit het retail landsschap.

Maar het gaat verder dan een schermpje met flitsende reclame. 

Online platformen maken de weg vrij voor concepten als in-store- interactive shopping, raadplegen van catalogi via een groot touchscreen. Een fantastisch geluid draagt ook bij aan de ultieme shopervaring. Tenslotte is er veiligheid en een omroep in de filialen, op de parking, etc.